Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin üstı aralık, yangın bapları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda belli standartlarda bucak alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Birlik Kanatlı Yangın Bapları; Biricik kanatlı dizaynıyla, ev mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış esenlar.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından kusur mesajları kızılıp almadığı üzere ziyaretçilerin internet sitesini elbette kullandığı ile ilişkin vukuf toplar.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için mukannen yapı teftiş şartlarını Yangın Çıkış Kapısı katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bağırsakin kolay açılabilmektedir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin hep tatbikat ortamında kaydedildiği kucakin hakikat hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Report this wiki page